Veckan som gått

Och då menar jag inte de första åtta timmarna av den här arbetsveckan. Under valrörelsen bloggade jag varje dag i nästan trettio dagar. Jag brände mig lite där, efter valet har det varit lite si och så. Sen kan det också bero på att nu är det vardag i politiken och även om en valrörelse innebär mycket arbete så är det nu dagarna fylls på med aktiviteter för att genomföra den politik man gick till val på i höstas.

Förra veckan bjöd bland annat på verksamhetsbesök på stadsbiblioteket med intressanta diskussioner om ungdomars läsvanor och hur man kan arbeta för att främja det. Ett företagsbesök tidigare hanns med tidigare under veckan.

På torsdag presenterades en ny strategi för besöksnäringen i Nyköping. Den har tagits fram i samverkan mellan kommunen och branschföreningen Visit Nyköping. Samma dag sammanträde det integrationsråd länsstyrelsen har inrättat för samverkan mellan länets kommuner och andra ansvariga som migrationsverket och arbetsförmedlingen.

Företagslunch, möte med kommunens och näringslivets tillväxtgrupp samt de numera väldigt täta uppföljningsmötena vi har kring arbetet med Ostlänken och resecentrum.

Idag har vi hunnit med en kommunstyrelse. Med lite tur blir det mer om det på bloggen under den här veckan.