192 timmar och 23 minuter

Sen stänger vallokalerna. Visst är det mycket nu. Samtidigt kan jag ibland fundera på det helt omänskliga tempo partiledarna har under de här veckorna. Men mycket är så roligt så att det är lätt att utstå.

En stor fördel med valrörelsen är att det ger många fler möjligheter till samtal. Idag fanns gott om möjligheter till det både på Rosvalla i samband med invigningen av den nya hallen och ute i Oppeby där S-föreningen där ute anordnade Släbrodagen. Sen han jag också med ett besök på Arbetsslussen som folkhögskolan driver. Många samtal, inte så mycket debatt och mycket som är intressant att lyssna på som inte minst är viktigt.

Mer och mer av diskussioner sker på sociala medier men ibland undrar jag om det inte mest bidrar till att cementera redan givna åsikter? Nåja, det är många som finns på sociala medier så någon betydelse har det säkert.