Det där med att tala om vad man vill

Många flygplan i luften i Nyköping idag. Flyg- och motordag på Skavsta som i vanlig ordning var välbesökt. På min Facebooksida har jag lovat att i det forumet hålla mig till att bara tala om vilka förslag vi har för att utveckla Nyköping.

Moderaterna i Nyköping tycker inte det är lika viktigt att tala om vad man själv vill göra. Tydligen delades flygblad ut där Socialdemokraterna utmålades som ett hot mot Skavsta. Ni hör ju själva hur löjligt det låter. Hela Skavstas utveckling nuvarande och framtida kommer att bygga på tuffa och ambitiösa politiska beslut. Det har Socialdemokraterna i Nyköping gjort förr och kommer att göra igen. Vi återkommer till det.

Ett rent faktafel är dessutom att Socialdemokraterna skulle föreslå någon typ av flygskatt. Det finns inte med i vår politik på riksplanet. Men så är det väl om man inte har egna idéer.